Inschrijfvoorwaarden

Je krijgt voor 3 maanden toegang tot de cursus met mijn feedback. Na 3 maanden is er geen feedback meer, maar je behoudt toegang tot het lesmateriaal. Van mijn kant garanteer ik je de mogelijkheid om in korte tijd goede resultaten te boeken. Maar het is jouw verantwoordelijkheid om de opdrachten regelmatig te doen.

Annuleringsvoorwaarden

Annulering door de cursist:

1. Op uw inschrijving is de wettelijke bedenktermijn bij koop op afstand van toepassing. U kunt uw inschrijving kosteloos schriftelijk annuleren binnen 14 dagen vanaf het moment van registratie, mits u dit ten minste een week vóór aanvang van de geboekte cursus doet.

Indien u na 14 dagen vanaf het moment van registratie, doch ten minste een week vóór aanvang van de geboekte cursus, wilt annuleren, wordt er € 30,- administratiekosten in rekening gebracht. Indien u korter dan een week voor aanvang van de geboekte cursus annuleert, blijft in elk geval het volledige cursusbedrag (100%) verschuldigd.

2. Indien u uw inschrijving wilt verplaatsen naar een andere periode, moet u dat een week voor aanvang van de geboekte cursus bevestigen.

3. Onder schriftelijke annulering wordt verstaan: per e-mail via russianwithtamara@gmail.com.

Annulering door Tamara Zhirova:

Bij groepen met onvoldoende deelnemers (minder dan zes deelnemers) behoudt Tamara Zhirova zich het recht voor om een cursus te annuleren. Eventueel betaalde cursusgelden worden volledig gerestitueerd.

Privacy

Uw gegevens worden niet aan derden verstrekt. Bovendien zal alle gevoelige (persoonlijke) informatie over onze cursisten door Tamara Zhirova worden beschouwd als strikt vertrouwelijk en niet worden gedeeld met derden.